Οι διάσημες συνταγές του TikTok θα φτάνουν πλέον και στην πόρτα των Αμερικάνων.

Κι όμως, το TikTok θα κάνει delivery τις συνταγές του. H δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο TikTok θα συνεργαστεί με το Virtual Dining Concepts και θα λανσάει το TikTok Kitchen, μια υπηρεσία παράδοσης φαγητού στις Ηνωμένες Πολιτείες η οποία θα τεθεί σε λειτουργία από τον Μάρτιο του 2022.

To TikTok θα κάνει delivery τις συνταγές του

Το TikTok Kitchen θα επιλέξει τις πιο δημοφιλείς συνταγές από τα βίντεο του TikTok και στη συνέχεια θα συνεργάζεται με πλατφόρμες παράδοσης φαγητού για να κάνει delivery αυτά τα πιάτα σε όποιον θέλει να τα δοκιμάσει. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ένα νέο κανάλι κερδών για τους δημιουργούς που παρέχουν βίντεο μαγειρικής στο TikTok.

Η υπηρεσία TikTok Kitchen θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Virtual Dining Concepts και την πλατφόρμα παράδοσης φαγητού Grubhub. Το εύρος της υπηρεσίας περιορίζεται σε επιλεγμένα μέρη των ΗΠΑ και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022. Αυτή η υπηρεσία περιορίζεται στις ηλεκτρονικές παραγγελίες και λειτουργεί με τη μορφή διαδικτυακού εστιατορίου. Υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν 300 σημεία παράδοσης στο αρχικό στάδιο και ο αριθμός θα αυξηθεί στα 1.000 μέχρι το τέλος του έτους.

Προς το παρόν, το αρχικό μενού θα περιλαμβάνει ζυμαρικά με φέτα στο φούρνο, χάμπουργκερ με παϊδάκια, παϊδάκια καλαμποκιού και πατατάκια ζυμαρικών. Μεταξύ αυτών, η Google ανέφερε ότι τα ζυμαρικά με φέτα ήταν το πιάτο με τις περισσότερες αναζητήσεις της χρονιάς αφού κέρδισε τεράστια δημοτικότητα στο TikTok.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις