Οι καινοτομίες του καταστήματος που έχει στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να αντιλαμβάνονται τις ποιοτικές διαφορές μεταξύ των προϊόντων.

Το κατάστημα Fine Liquids στο Λονδίνο, έχει ως στόχο να μυήσει τους πελάτες στο να εκτιμήσουν τη γεύση του νερού αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στα διαφορετικά προϊόντα. Το κατάστημα διαθέτει αποκλειστικά νερό πολυτελείας με τις τιμές να κυμαίνονται από 2,5 έως 120 λίρες Αγγλίας.

Μεταξύ των καινοτομιών του μαγαζιού συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα πωλούνται σε γυάλινα μπουκάλια και απαγορεύεται το πλαστικό. Το νερό που κοστίζει 120 λίρες, αποτελεί το πιο ακριβό προϊόν του Fine Liquids και προέρχεται από ένα παγόβουνο στην Παταγονία.

Ο ιδιοκτήτης, αναφέρει ότι δεν υπάρχει καλύτερο νερό αλλά ιδανικό για τον κάθε οργανισμό και στόχος του είναι να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν το εκείνο που ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Υποστηρίζει ότι πρέπει να αφήνουμε τις αισθήσεις μας ελεύθερες κατά τη δοκιμή του νερού, όπως ακριβώς και κατά τη δοκιμή κρασιών προκειμένου να καταλήξουμε να διακρίνουμε τα διαφορετικά προϊόντα μεταξύ τους.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του θεματικού αυτού καταστήματος νερών πολυτελείας, επισημαίνει ότι είναι υπέρ του νερού βρύσης λέγοντας ότι μας βοηθά να ξεδιψάμε στην καθημερινότητά μας σε αντίθεση με το μεταλλικό νερό που χρησιμεύει ως ποτό πολυτελείας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις