Ο τραγουδιστής έχει ήδη επενδύσει σε θερμοκήπια και στην παραγωγή ενέργειας.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για τον πρωτογενή τομέα ξεκινώντας επενδύσεις στον κλάδο και υλοποιώντας τα νέα επαγγελματικά του σχέδια σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Ελλάδας. Αυτήν την φορά, βρέθηκε στα Τρίκαλα όπου και διαθέτει βιοκαλλιέργειες. Εκεί, ο φακός τον απαθανάτισε να γευματίζει με τον τον αντιδήμαρχο Πύλης, Κώστα Ούτρα ο οποίος είναι ένας εκ των μεγαλύτερων εκτροφέων βοοειδών της Κεντρικής Ελλάδας.

Οι δύο άντρες φαίνεται πως μιλούσαν για τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια στον αγροτικό τομέα στον οποίο ο τραγουδιστής θέλει να δραστηριοποιηθεί ακόμα πιο ενεργά. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη επενδύσει στις επιχειρήσεις του τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Η επένδυσή του έγινε πριν από μερικά χρόνια στην Καρδίτσα, όπου ο ίδιος είχε παρουσιάσει σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το πρότζεκτ της εταιρείας βιοαερίου και βιομάζας. Η επιλογή της περιοχής δεν έχει γίνει τυχαία αφού η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη κατάγεται από την Θεσσαλία.

Το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ANT1 με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Είναι πάρα πολύ έξυπνη επιχειρηματική κίνηση. Και μαθαίνω πως πάει πάρα πολύ καλά οικονομικά».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις