Tο δεύτερο εστιατόριό του στο νησί των ανέμων ετοιμάζεται να ανοίξει ο γνωστός σεφ.

Υπό άκρα μυστικότητα σχεδίαζε από τον χειμώνα ο διάσημος Τούρκος μάγειρας Νουσρέτ την δημιουργία του δεύτερου εστιατορίου του «Salt Bae» στην Μύκονο! Η αλυσίδα «Salt Bae» με μαγαζιά σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να ανοίξει ακόμη έναν πολυτελή χώρο όπου θα σερβίρεται το πανάκριβο κρέας του δημοφιλούς πρώην κρεοπώλη και νυν σταρ της κρεατοφαγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κορωνιώτης, που δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate, ήταν αυτός που τον έπεισε να ανοίξει το δεύτερο εστιατόριο στο νησί με το deal να κλείνεται τελικά έπειτα από την συμμετοχή του Μάνου Πενταράκη στο εγχείρημα.

Μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχει προσληφθεί το προσωπικό του νέου εστιατορίου, που θα διαφοροποιείται εντελώς από το «Nusr-Et», αφού εστιάζει αποκλειστικά στα μπέργκερ, στις τηγανητές πατάτες και σε μόλις δύο είδη μπριζόλας. Οι τιμές ωστόσο θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να ταιριάζουν στον αέρα της Μυκόνου και των εστιατορίων του Τούρκου σεφ με το φθηνότερο μπέργκερ να ξεκινάει από τα 40-45 ευρώ ενώ μια μερίδα στικ παρμεζάνας αρωματισμένη με τρούφα θα σερβίρονται στον πελάτη για 25 ευρώ.

Το πιο πολυτελές πιάτο που θα βρεις στον κατάλογο θα είναι το  golden burger των 170 ευρώ, καθώς πρόκειται για ένα ψωμάκι καλυμμένο με βρώσιμο φύλλο χρυσού αλλά και μια χρυσή μπριζόλα των 350 ευρώ!

Ο Τούρκος σεφ που διευθύνει άλλα 21 εστιατόρια παγκοσμίως θα επενδύσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ στο νέο «Salt Bae» στην Μύκονο, εν αναμονή τζίρων που ίσως ξεπεράσουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ φέτος το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις