Μια συνταγή της στιχουργού Γεωργίας Γκουδάμη

Υλικά 
  • Ένα ποτήρι λάδι όχι γεμάτο
  • Ένα ποτήρι πορτοκάλι
  • Ένα ποτήρι ζάχαρη (αν τα θέλουμε  λίγο ποιο γλυκά βάζουμε  λίγο παραπάνω)
  • Δύο βανίλιες
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • Μπέικιν
  • αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
Τα πλάθουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 160 βαθμούς για ένα τέταρτο με  είκοσι λεπτά  περίπου μέχρι να ροδίσουν.
Εγώ τα ψήνω στον αέρα. Είναι τα πιο εύκολα και πεντανόστιμα κουλουράκια για μικρούς και μεγάλους!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις