Το απόλυτο βούτημα για τον ελληνικό καφέ σου

Της food blogger Xristianna”s cooking 

Μου έφερε ο μπαμπάς μούστο από τη εξοχικό και αμέσως μου ήρθαν δυο ιδέας στο μυαλό. Η μια η οποία είναι στις οθόνες σας και είναι τα μουστοκούλουρα και η άλλη που θα έρθει σε λίγες μέρες η μουσταλευριά. Αυτή η συνταγή για μουστοκούλουρα είναι απλά φανταστική καθώς τα κουλουράκια είναι απέξω τραγανά και από μέσα μαλακά.

Συνταγή για μουστοκούλουρα: Υλικά

  • 1 ποτήρι μούστο
  • Μισό ποτήρι ζάχαρη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 1 κ.σ. κανέλλα
  • Μισή κ.σ. γαρύφαλο
  • 1 κ.σ μπέικιν

680-700 αλεύρι γ.ο.χ θα το δείτε στο ζύμωμα

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ βάζουμε ολα τα υγρά υλικά και χτυπάμε καλά να διαλυθεί η ζάχαρη .
2. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλευρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας .
3. Πλάθουμε και ψήνουμε στους 180 για 25-30 λ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις