Συνταγή: Τα πιο εύκολα ρολά κανέλας με μόλις 5 υλικά

από τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη
Για αυτό το λαχταριστό και πανεύκολο γλυκό σνακ θα χρειαστείτε μόλις 5 υλικά.
Η συνταγή για τα πιο εύκολα ρολά κανέλας, από τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη
Υλικά
200 γρ. τυρί κρέμα Arla
40 γρ. καστανή ζάχαρη
10 γρ. κανέλα
1 φύλλο σφολιάτας
Λίγη ζάχαρη άχνη για το γλάσο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε το τυρί κρέμα μαζί με την ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα τυριού σε όλη την επιφάνεια.
Κάνουμε ρολό το φύλλο προσεκτικά και κόβουμε σε κομμάτια πλάτους 3-4 εκατοστών.
Τοποθετούμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά.
Αν θέλουμε γλάσο, βάζουμε με το μάτι μερικές σταγόνες νερό σε ενα μπολ με λίγη ζαχαρη άχνη και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις










