Δείτε τη συνταγή του σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη

Με εύκολα υλικά που όλο  έχουμε στο ψυγείο μας μπορείτε να φτιάξετε ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό.

Δείτε βήμα βήμα τη συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη 

Υλικά

2 αυγά

150 γρ. γάλα light

αλάτι

πιπέρι

20 γρ. λιωμένο βούτυρο

4 φέτες ψωμί του τοστ

2 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα

2 φέτες τυρί light

λίγο έξτρα τυρί light

Εκτέλεση

Σε ένα ταψάκι ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και το λιωμένο βούτυρο.

Φτιάχνουμε σάντουιτς, τα βουτάμε στο μείγμα, πασπαλίζουμε με έξτρα τυρί light, κόβουμε σε 4 κομμάτια κάθε ένα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 μέχρι να πάρει χρώμα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις