Πώς θα φτιάξετε εύκολα vegan βάφλες μπανανόψωμου

chiquita.gr
Η συνταγή από την chiquita
Ένα υγιεινό πρωινό με βάφλες και μπανάνες θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους χάρη στην υπέροχη τραγανότητά τους και τη διακριτική γεύση μπανάνας.
Η συνταγή από την chiquita.
Υλικά
- 125 γραμμάρια1 φλιτζάνι αλεύρι σίτου
- 125 ml γάλα βρώμης
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. ηλιέλαιο
- 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
Λάδι για τη βαφλιέρα
Για την επικάλυψη:- Φέτες από 1/2 μπανάνα Chiquita
- 6 βατόμουρα
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ, ξεφλουδίστε τις δύο μπανάνες Chiquita και μετά λιώστε τες με ένα πιρούνι.
Προσθέστε το γάλα βρώμης, το σιρόπι σφενδάμου και το λάδι. Χτυπήστε τα όλα μαζί.
Προσθέστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μείγμα. Χτυπήστε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
Ζεστάνετε τη βαφλιέρα και ψεκάστε λάδι στην επιφάνειά της.
Προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα, τόσο ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια της βαφλιέρας. Αφήστε τη βάφλα να ψηθεί μέχρι να μη βγαίνει πλέον ατμός από τη βαφλιέρα.
Διακοσμήστε με τις φέτες μπανάνας Chiquita και τα βατόμουρα.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις