Δείτε τρεις γευστικές συνταγές με τορτίγιες Παπαδοπούλου.

Οι  τορτίγιες μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για μία σειρά από γευστικές δημιουργίες. Τις ζεσταίνεται τις γεμίζετε με τα αγαπημένα σας υλικά και έχετε αμέσως ένα νόστιμο σνακ.

Δείτε τρεις γευστικές συνταγές με τορτίγιες Παπαδοπούλου.

Τορτίγιες με hummus και λαχανικά

Υλικά

  • 4 Τορτίγιες Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου
  • 1,5 κούπα hummus
  • 2 αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 πιπεριές πράσινες σε μπαστουνάκια
  • Ραπανάκια κομμένα ροδέλες

Εκτέλεση Συνταγής

Απλώνουμε σε κάθε τορτίγια από μία κουταλιά hummus.

Μοιράζουμε ισομερώς τα ραπανάκια, τα αγγουράκια και τις πιπεριές στις 4 τορτίγιες.

Τυλίγουμε και απολαμβάνουμε (προαιρετικά τη ζεσταίνουμε).

Μανιταροπιτάκια με φέτα

(από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη)

Υλικά

20 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο, περασμένο στον τρίφτη
500 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα σε φέτες
200 γρ. φέτα
10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
6 Tortillas Παπαδοπούλου Κλασικές 
Αλάτι
Πιπέρι 

Εκτέλεση

Σε ένα φαρδύ τηγάνι σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι. 
Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να χάσουν τον όγκο τους. 
Βάζουμε στο κέντρο κάθε τορτίγιας το μίγμα μανιταριών. 
Προσθέτουμε χοντροθρυμματισμένη φέτα και ντοματίνια. 
Τυλίγουμε σε ρολάκια και κόβουμε στη μέση. 
Ψήνουμε στην τοστιέρα και σερβίρουμε. 

Σπανακοτυροπιτάκια στο Air Fryer

(Από τον Πέτρο Μαούνατζη)

Υλικά

2 τορτίγιες Παπαδοπούλου Κλασικές   

3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι  

2 αυγά (συν 1 για επάλειψη)  

1 χούφτα ψιλοκομμένο σπανάκι  

100 γραμμάρια φέτα  

Αλάτι και πιπέρι 

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. 

Απλώνουμε το μείγμα σε μια τορτίγια και κλείνουμε καλά από όλες τις γωνίες. Διπλώστε τις πλευρές προς τα μέσα, καλύπτοντας τη γέμιση, τυλίξτε σφιχτά από κάτω προς τα πάνω και τοποθετήστε με την ένωση προς τα κάτω για ψήσιμο, τύπου burrito. 

Αλείφουμε με ένα πινελάκι το χτυπημένο αυγό στην επιφάνεια.

Ψήνουμε στο air fryer ή εναλλακτικά στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις