Από τις αρχές του μήνα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας , σε κονσέρβα easy-open τους κωδικούς τόνου της μάρκας Καλλιμάνης

Το δίκτυο διανομής του τόνου Καλλιμάνης επεκτείνεται περαιτέρω καθώς από την 1η Ιουνίου η σειρά τόνου είναι διαθέσιμη σε καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Από τις αρχές του μήνα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν σε κονσέρβα easy-open τους κωδικούς τόνου της μάρκας Καλλιμάνης, που περιλαμβάνουν τόνο σε ελαιόλαδο και σε νερό, καπνιστό τόνο σε φυτικό λάδι, καθώς και τονοσαλάτες σε 2 λαχταριστές γεύσεις, ιδανικές για ελαφρύ γεύμα τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο.

Ο τόνος Καλλιμάνης, όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ξεχωρίζει για την υψηλή διατροφική του αξία και την εξαιρετική του γεύση. Όλοι οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο και σε νερό καθώς και οι τονοσαλάτες περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, που είναι γνωστός για την premium ποιότητά του, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του. Προέρχεται από 100% ελεύθερη αλιεία, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Ω3 λιπαρά και άλλα θρεπτικά συστατικά που διατηρούνται πλήρως, καθώς καταψύχεται αμέσως μετά την αλίευσή του πάνω στο πλοίο, εξασφαλίζοντας έτσι τη θρεπτική του αξία.

Ο τόνος Καλλιμάνης σε λάδι περιέχει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το brand Καλλιμάνης, ενώ ο καπνιστός τόνος σε φυτικό λάδι είναι φυσικά καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς και ξεχωρίζει για το φινετσάτο γευστικό χαρακτήρα του. Παράλληλα, οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι διευκολύνοντας την κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε οποιοδήποτε μέρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της κατηγορίας τόνου έχουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea, υπογραμμίζοντας έτσι το όραμα και τη δέσμευση της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στις ορθές πρακτικές αλιείας, αλλά και τη βιωσιμότητα.

Το όραμα της εταιρείας είναι να φέρει ξανά τον άνθρωπο κοντά με τη θάλασσα, με όλα τα οφέλη της. Για αυτό, με σεβασμό στο θαλάσσιο οικοσύστημα, προσφέρει γευστικές λύσεις που επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαύσουν ψάρια και θαλασσινά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις