Η εταιρεία προσκαλεί τους καταναλωτές να δοκιμάσουν το νέο φυτικό hot dog σε έναν τριήμερο εορτασμό στα καταστήματα IKEA

Μετά την επιτυχία του διαχρονικού πλέον Hot Dog των ΙΚΕΑ, η εταιρεία παρουσιάζει ένα νέο προϊόν εστιάζοντας σε μια πιο βιώσιμη επιλογή. Απευθύνεται τόσο στους καταναλωτές που θέλουν να μειώσουν το κρέας, όσο και σε εκείνους που έχουν αποφασίσει να το αφαιρέσουν από τη διατροφή τους.

Το νέο φυτικό hot dog των ΙΚΕΑ περιέχει πρωτεΐνη ρυζιού, κρεμμύδι, μήλο και μπαχαρικά, τα οποία του δίνουν τη χαρακτηριστική γεύση του λουκάνικου, εξασφαλίζοντας μία ισορροπημένη γεύση. Αποτελεί την ιδανική επιλογή ενός απολαυστικού γρήγορου γεύματος χωρίς κρέας αλλά το ίδιο νόστιμο, το οποίο παράλληλα συμβάλει και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS προσκαλεί τους καταναλωτές να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το νέο προϊόν, σε έναν τριήμερο εορτασμό στα καταστήματα IKEA.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά της IKEA Κηφισός, IKEA The Mall Αthens, IKEA Πειραιάς, IKEA Αεροδρόμιο, IKEA Θεσσαλονίκη, IKEA Ιωάννινα και IKEA Θεσσαλία, από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου, για να δοκιμάσετε δωρεάν το νέο φυτικό Ηot Dog, που είναι το ίδιο νόστιμο με το αγαπημένο και κλασικό ΙΚΕΑ Hot Dog, αλλά χωρίς το κρέας! Παράλληλα μπορείτε να λάβετε μέρος σε διαγωνισμό απαντώντας σωστά σε 2 ερωτήσεις, για να είστε ένας από τους 7 νικητές που θα λάβουν από μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100€ έκαστη.

Διαβάστε επίσης:

HellasVeg: Διαγωνισμός Χορτοφαγικών Πιάτων στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις