Δροσερή και απολαυστική πανακότα με Philadelphia

Δείτε τη συνταγή
Ένα ελαφρύ και καλοκαιρινό γλυκό που μπορείτε να προετοιμάσετε σε μόλις 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφού το γλυκό παγώσει στο ψυγείο, μπορείτε να το απολαύσετε.
Η συνταγή από τη Philadelphia.
Υλικά
- γάλα φρέσκο
- Philadelphia
- φύλλα ζελατίνας
- ζάχαρη
- κρέμα γάλακτος
- μισή φρέσκια βανίλια
- γλυκό βύσσινο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό.
Τις αφήνετε να μαλακώσουν, τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.
Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε καλά το μείγμα και προσθέτετε την κρέμα και το Philadelphia
Ρίχνετε το μείγμα σε μια μεγάλη φόρμα ή σε μικρά φορμάκια.
Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Στη συνέχεια ξεφορμάρετε την πανακότα και τη σερβίρετε με γλυκό βύσσινο
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις