Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, από τις 13:00 έως τις 20:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι λάτρεις του ροζέ κρασιού δίνουν ραντεβού για δεύτερη συνεχή χρονιά στη μεγάλη γιορτή «Drink Pink 2024» στην αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Περισσότερα από 150 ελληνικά κρασιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας πολλών ειδών και στυλ, κάθε τύπου γλυκύτητας, ήσυχα και αφρώδη, βιολογικά, ήπιας οινοποίησης και φυσικά κρασιά, συνθέτουν μια βεντάλια όλων των αποχρώσεων των ροζέ, που άλλα γοητευτικά, άλλα παιχνιδιάρικα, άλλα ευκολόπιοτα και άλλα πιο αυστηρά, παραμένουν τα κατεξοχήν κρασιά του καλοκαιριού (και όχι μόνο).

Μπορείτε να τα ανακαλύψετε, μαζί με αρκετά ροζέ κρασιά εισαγωγής, ανάμεσά τους και αστέρες που κρατούν άσβεστη τη λάμψη των ροζέ παγκοσμίως, στη φετινή εκδήλωση γευσιγνωσίας «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza», που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, 13:00-20:00, με πολλή… Pink Power.

Όσοι σπεύσουν να προαγοράσουν εισιτήριο ηλεκτρονικά κλειδώνουν το δώρο τους: ένα συλλεκτικό τιρμπουσόν Drink Pink που θα παραλάβουν στην υποδοχή της εκδήλωσης εμφανίζοντας το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο (ισχύει μόνο για τους πρώτους 300 που θα εκδώσουν εισιτήρια ηλεκτρονικά). Το τιρμπουσόν αυτό θα πωλείται στο χώρο της εκδήλωσης προς 8€.

Έξτρα δώρο θα λάβουν όσοι φορέσουν ροζ ρούχο στην εκδήλωση: μια ροζ βεντάλια ή μία τσάντα Drink Pink (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων).

Ηλεκτρονική προαγορά εισιτηρίου:
Κανονικό 15€
Φοιτητικό 12€, με επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας

Αγορά εισιτηρίου στο ταμείο της εκδήλωσης:
Κανονικό 18€
Φοιτητικό 15€, με επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας

Ο συνολικός αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων στο Drink Pink είναι περιορισμένος.

Περιλαμβάνεται αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και ο πρωτότυπος κατάλογος της έκθεσης, που διαβάζεται ευχάριστα και είναι χρήσιμος και μετά από αυτήν ως οδηγός ροζέ κρασιών.

Είσοδος δωρεάν για επαγγελματίες HORECA με επίδειξη προσωπικής επαγγελματικής κάρτας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις