Γιορτάζουμε στην Ελλάδα  την ανανέωση της μακροβιότερης συνεργασίας στην ιστορία της Premier League, Carlsberg X LFC, με limited edition promo box αφιερωμένο στην αγαπημένη μας Liverpool!

Η ιστορική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool έχει συνδέσει την επιτυχημένη πορεία της, τα τελευταία 32 χρόνια, με την δημοφιλή Δανέζικη Pilsner μπύρα  Carlsberg. Σήμερα, η Carlsberg και η Liverpool είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασία τους, για ακόμη 10 χρόνια, μέχρι το 2034. 

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας Carlsberg και Liverpool θα «σκοράρουν» εντός και εκτός γηπέδων για συνολικά 42 χρόνια, αποτελώντας τη μακροβιότερη συνεργασία στην ιστορία της Premier League και του αγγλικού συλλόγου.

Η συνεργασία της Liverpool και της Carlsberg ξεκίνησε το 1992

Αυτή η μοναδική και μακροχρόνια σχέση μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Liverpool και της Carlsberg ξεκίνησε το 1992, όταν η Carlsberg έγινε ο Beer Partner της LFC  και πήρε την τιμητική της θέση στο μπροστινό μέρος της φανέλας των «Reds/κόκκινων».

Στη συνέχεια, η Carlsberg έγινε η επίσημη μπύρα του συλλόγου το 2010 και θα παραμείνει έτσι μέχρι και το 2034 χάρη σε αυτή τη νέα δεκαετή ανανέωση.

Το συλλεκτικό limited edition promo box θα κυκλοφορήσει μόνο στην ελληνική αγορά, και είναι «ντυμένο» στα χρώματα της Carlsberg και της Liverpool!

Στην Ελλάδα η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στην Carlsberg και την Liverpool θα εορτασθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας στους fans της LFC και της Calsberg ένα υπέροχο δώρο.

Τα 42 χρόνια Carlsberg X LFC θα εορτασθούν με ένα συλλεκτικό limited edition promo box που θα κυκλοφορήσει μόνο στην ελληνική αγορά, και είναι «ντυμένο» στα χρώματα της Carlsberg και της Liverpool!

Το συλλεκτικό κουτί, εκτός από την πανέμορφή συσκευασία του- αφιερωμένη στην Liverpool και στους «forever fans», έχει δώρο με κάθε αγορά 3 κουτιών μπύρας Carlsberg, το πολυτελές Stem Carlsberg ποτήρι για άψογο σερβίρισμα προκειμένου οι βραδιές ποδοσφαίρου στο σπίτι να γίνουν ακόμη πιο συναρπαστικές!

Η limited edition συσκευασία είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουνίου στα super market, και οι Liverpool fans αλλά και όχι μόνο, μπορούν να την προμηθευτούν για να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της αυθεντικής Δανέζικης Pilsner στη συλλεκτική Liverpool συσκευασία!

Τι δήλωσε ο Ben Latty, Εμπορικός Διευθυντής της Liverpool Football Club

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με την Carlsberg, ο Ben Latty, Εμπορικός Διευθυντής της Liverpool Football Club, επισήμανε ότι «είμαστε πολύ ευτυχείς που θα συνεχίσουμε να έχουμε την Carlsberg ως μέλος της οικογένειας συνεργατών της LFC για ακόμη δέκα χρόνια. Η μακροβιότητα αυτής της συμφωνίας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του ενός απέναντι στον άλλον, καθώς και της επιτυχημένης συνεργασίας μας μέχρι σήμερα, η οποία έχει βασιστεί σε ένα βαθιά ριζωμένο σύνολο κοινών αξιών».

Τι δήλωσε η LouiseBach, Global Sponsor ships Director του ομίλου Carlsberg

Από την πλευρά της, η Louise Bach,  Global Sponsor ships Director, του ομίλου Carlsberg, τόνισε ότι «είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που προσθέτουμε ακόμα 10 χρόνια στην εμβληματική συνεργασία μεταξύ της Carlsberg και της Liverpool FC. Η συνεργασία είναι βαθιά ριζωμένη στις κοινές μας αξίες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επόμενη δεκαετία. Ανυπομονούμε να φέρουμε αυτή τη μοναδική συνεργασία στα εκατομμύρια των οπαδών του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, γιατί ακριβώς όπως και η Liverpool FC, εμείς, στην Carlsberg, βάζουμε τους οπαδούς πάνω απ’ όλα».

Η Carlsberg, με την ανανέωση της συνεργασίας της με την Liverpool, συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευση της στην ποδοσφαιρική ομάδα, επισφραγίζοντας τη δυνατή σχέση μεταξύ των δύο πλευρών, και ενισχύοντας έτσι την αφοσίωσή της στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Απολαύστε Υπεύθυνα! 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις