Η αποχώρηση του υψηλόβαθμου στελέχους και η επόμενη μέρα.

Ο Βασίλης Σταύρου, έπειτα από 28 χρόνια επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία, όπου μάλιστα από το 2018 και εξής είχε αναλάβει καθήκοντα Brand President.

Ο Βασίλης Σταύρου ξεκίνησε στην ΑΒ το 1994. Στη μακρά πορεία του στον Όμιλο, διετέλεσε, μεταξύ άλλων, προϊστάμενος  Ποιοτικού Ελέγχου στη Διεύθυνση Αγορών, Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Ανθρώπινου Δυναμικού και  Αειφορίας για την Νοτιοανατολική Ευρώπη & Ινδονησία, καθώς και Brand President της Mega Image στην Ρουμανία.

Μετά την αποχώρηση του κραταιού άνδρα της ΑΒ Βασιλόπουλος, φαίνεται ότι η εταιρεία αλλάζει σελίδα, αναζητώντας πλέον το νέο πρόσωπο που θα τοποθετηθεί επικεφαλής. Εν τω μεταξύ, ο Jesper Lauridsen, Brand President Albert και Brand Leader για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης (CSE), θα αναλάβει την ευθύνη ως Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος και αυτό πέρα ​​από τις τρέχουσες αρμοδιότητές του. Ο Jesper θα συνεργαστεί στενά με την Διοικητική Ομάδα της ΑΒ, με στόχο την απρόσκοπτη ανάπτυξη της εταιρείας, στην ελληνική αγορά.

Η ξαφνική αποχώρηση του Β. Σταύρου από το τιμόνι της ΑΒ Βασιλόπουλος, θα προκαλέσει ανακατατάξεις στην ευρύτερη αγορά του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στη διαμόρφωση των νέων συνθηκών που θα προκύψουν από τη γενικότερη διαδικασία αναμορφώσεων που επικρατεί στο λιανεμπόριο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις