Τα προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στο πλαίσιο του επετειακού έτους των 50 χρόνων.

Συμμετέχοντας στο επετειακό έτος των 50 χρόνων ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Το ελληνικό σούπερ μάρκετ, από τις 17 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιείται μια ακόμα συνέργια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Λιανεμπόριο σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα, στο πλαίσιο της συνεχούς προβολής και ανάδειξης του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Ειδικότερα, στα 166 καταστήματα του ΓΑΛΑΞΙΑ – Το ελληνικό σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα για 2 εβδομάδες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Το ‘ψαξες;» και ταυτόχρονα να αναζητά κατά τις αγορές του τα προϊόντα που φέρουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Αναλυτικά, οι πελάτες του σουπερμάρκετ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από την παρουσίαση της ενέργειας στο Φυλλάδιο του ΓΑΛΑΞΙΑ – Το ελληνικό σούπερ μάρκετ, με σηματοδότηση ραφιών στα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη Συνέργια, με την ταυτόχρονη προβολή στα digital κανάλια ΓΑΛΑΞΙΑ, καθώς και με συνεργάτες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες.           

Στη δράση συμμετέχουν 17 εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, ΕΨΑ, ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Endless-Ευρωχαρτική, Aβγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ούζο Πλωμαρίου, ΧΙΩΝ, Φάρμα Κουκάκη, Septona, Ιωνική Σφολιάτα. Σε όλα τα καταστήματα του ΓΑΛΑΞΙΑ – Το ελληνικό σούπερ μάρκετ  το κοινό θα μπορεί να αναζητήσει τα προϊόντα των εταιριών-Μελών που παρουσιάζονται στο φυλλάδιο σε ειδική προσφορά.

Τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από τις συνεχείς συνέργιες που υλοποιούν συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην εγχώρια Οικονομία και Κοινωνία στηρίζοντας κατά το μέγιστο δυνατό τον Έλληνα Πολίτη.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις