Ποιά είναι η ''τουρκική'' ZARA που ανοίγει κατάστημα στην Αθήνα

Η αλυσίδα ρούχων LC Waikiki, έχοντας κλείσει 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο retail park στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, που κατασκευάζεται από την εταιρεία Ten Brinke, θυγατρική του ομίλου Φουρλή-Trade Estate AEΕAΠ και αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2022.

Η αλυσίδα ξεκίνησε από το Παρίσι το 1988 και το 1997 πέρασε σε τουρκικά χέρια και διατηρεί περίπου 1.000 καταστήματα διεθνώς. Το 2018 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ξάνθη και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ελληνική επικράτεια με μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη, τη  Λάρισα, την Κόρινθο και την Πάτρα. Ο κύκλος εργασιών της στη χώρα μας, παρά το πλήγμα που επέφερε στην οικονομία η πανδημία του COVID-19, άγγιξε το 2020 τα 7,18 εκατομμύρια ευρώ και αυξήθηκε κατά 2,91% σε σχέση με το 2019.

Η εταιρεία, που φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνει μία από τις 3 κορυφαίες επωνυμίες λιανικής πώλησης στο χώρο της μόδας, θέλει να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν  την καλαισθησία με τις προσιτές τιμές, να επικρατήσει στην αγορά και να ανταγωνιστεί επάξια τις μεγάλες αλυσίδες του κλάδου όπως τους ομίλους Zara και H&M.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις