Η αλυσίδες εστιατορίων γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας στην χώρα μας.

Ξεκινώντας το πρώτο εστιατόριο το 1991 στην πλατεία Συντάγματος, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων του κόσμου ακολούθησε μια πορεία ανάπτυξης και σταθερών επενδύσεων στην Ελλάδα. Σήμερα λειτουργούν 26 εστιατόρια McDonald’s σε όλη τη χώρα, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι, και εξυπηρετούνται περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

Το δίκτυο McDonald’s στην Ελλάδα διαχειρίζεται η Premier Capital Hellas, μέλος της Premier Capital plc με έδρα τη Μάλτα, ως Developmental Licencee της McDonald’s από το 2011.

Η μακροπρόθεσμη στρατηγική της Premier Capital, που εστιάζει στην ανάπτυξη και ενίσχυση του brand και την ενδυνάμωση της σχέσης με το καταναλωτικό κοινό, έχει αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα. Η Premier Capital Hellas κατάφερε να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της και να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της από το 2011. Παράλληλα, οι συνολικές επενδύσεις άνω των €29 εκατ. κατευθύνθηκαν στο άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο. Περαιτέρω, η Premier Capital Hellas απασχολεί και εκπαιδεύει εκατοντάδες ανθρώπους.

Μόνο την τελευταία διετία της πανδημίας, η Premier Capital Hellas άνοιξε τρία νέα εστιατόρια στην Αθήνα, μια συνολική επένδυση €4,85 εκατ. Επιπλέον, πρόσφατα ανακαίνισε το εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης σύμφωνα με το πιο σύγχρονο μοντέλο υπηρεσιών Experience of the Future, μια επένδυση ύψους €650 χιλιάδων.

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες εμπορικές συνθήκες, η Premier Capital Hellas -όπως και όλες οι εταιρίες του ομίλου- επέδειξαν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και διατήρησαν το μακροπρόθεσμο όραμα και την επενδυτική στρατηγική τους. Τα εστιατόρια McDonald’s κατάφεραν να παραμείνουν κοντά στις κοινότητες και τους πελάτες τους, εξυπηρετώντας κυρίως μέσω των υπηρεσιών McDrive και McDelivery, καθώς και μέσω της υπηρεσίας take away.

Για τον εορτασμό της επετείου των 30 χρόνων της McDonalds στην Ελλάδα, η McDonald’s συνεργάστηκε για μια ακόμα φορά με τον Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά με μια επιλογή τριών premium burgers – τα Anniversary Burgers.

Τα νέα Anniversary Burgers περιλαμβάνουν τρία μοναδικά burgers που υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία:

  • Το Anniversary Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι βοδινού κρέατος, τυροκροκέτα με μανιτάρια, τραγανό κρεμμύδι, πίκλες, φρέσκια τομάτα, μαρούλι iceberg, τυρί και σάλτσα Three Pepper, σε αφράτο ψωμάκι με σπόρους παπαρούνας.
  • Το Anniversary Chicken Burger αποτελείται από τραγανό κοτόπουλο, τυρί, φρέσκια τομάτα, μαρούλι iceberg και σάλτσα BΒQ με κρεμμύδι, σε αφράτο ψωμάκι με σπόρους παπαρούνας.
  • Το Anniversary Vegetarian Burger αποτελείται από λαχταριστό φυτικό μπιφτέκι, τυρί, φρέσκια τομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, σάλτσα μαγιονέζας και ketchup, σε αφράτο ψωμάκι με σπόρους παπαρούνας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις