Το αυτοματοποιημένο κατάστημα λειτουργεί 24/7 μόνο με ανέπαφες συναλλαγές

Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο πλήρως ρομποτικό κατάστημα στην Ελλάδα το οποίο λειτουργεί χωρίς πωλητές. Πρόκειται για το i-mall Micro Market που βρίσκεται στην οδό Αγίας Φωτεινής της Νέας Σμύρνης και στοχεύει να επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ελλάδας αλλά και του κόσμου. Πρόκειται για το πρώτο Physi-Digital, μια 100% ελληνική ιδέα σχεδιασμένη και υλοποιημένη στο μεγαλύτερο ποσοστό από μια ομάδα 30 Ελλήνων.

Το i-mall Micro Market είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα λιανεμπορίου που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές.

Τα i-mall Micro Market λειτουργούν από απόσταση (fully remote) αφού όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως από τον ιδιοκτήτη τους με πλήρη έλεγχο μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Αξιοποιώντας την εξελιγμένη IoT τεχνολογία των ρομποτικών συστημάτων – πωλητών σε συνδυασμό με το ειδικό λογισμικό της i-mall εφαρμογής και του software, προσφέρουν όλο το 24ωρο, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια, συστήνοντας με online έλεγχο στατιστικά δεδομένα επέμβασης και πλήρους διαχείρισης του καταστήματος, φέρνοντας στο καταναλωτικό κοινό τα πρώτα παγκοσμίως καταστήματα μικρολιανικής χωρίς ανθρώπινη παρουσία.

i-mall Micro Market: Οι παροχές που σου προσφέρει το πρώτο πλήρως ρομποτικό κατάστημα

Ορισμένες από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρουν είναι οι εξής:

  • διαθεσιμότητα προϊόντων 24/7/365,
  • ανέπαφες συναλλαγές,
  • πληρωμή με i-mall coins/wallet,
  • ηλεκτρονικό χαρτζιλίκι και
  • i-mall coin sharing κάνοντας χρήση blockchain technology,
  • εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ),
  • προσωποποιημένες προσφορές ανά καταναλωτή και εξατομικευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών,
  • αυτόματη UV αποστείρωση όλων των προϊόντων και
  • παραγγελία από touch screen οθόνες ή mobile app.

Με το μέλλον του Physi-Digital να υιοθετείται πολύ έντονα στις ηλικίες από 12 ετών και άνω, τα i-mall απευθύνονται στη νέα γενιά αλλά και σε καταναλωτές ηλικιακά μεγαλύτερους που επιδιώκουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος

Τα i-mall Micro Market απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές οι οποίοι κάνοντας χρήση των προσωποποιημένων εφαρμογών, μέσα από τις λειτουργίες του κινητού τους τηλεφώνου, απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία αγοράζοντας τα απαραίτητα για την καθημερινότητά τους.

Κάθε i-mall Micro Market αποτελεί το ιδανικό wi-fi hot spot για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία λάτρεις της τεχνολογίας συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Σε συνεργασία με την Panik Records σε ειδικές οθόνες προβάλλεται επί 24ωρου το πρόγραμμα της Panik TV.

Στο χώρο φιλοξενείται pick up point της Skroutz, ενώ σύντομα θα πραγματοποιηθούν events με καλλιτέχνες και διαγωνισμοί στα social media με δώρα για τους loyal fans των i-mall Micro Market. Το κατάστημα θα κάνει τα εγκαίνια του Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: 

Οι αυτόματοι πωλητές φρέσκων burger είναι εδώ!