Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης από την Lidl Hellas.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina “Βασιλόπιτα με φλουρί”, αξίας 1,99€, η εταιρεία Lidl Hellas προσφέρει 0,70€ στον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την κάλυψη του ετήσιου κόστους λειτουργίας του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού στην Εύβοια.

Τα Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας είναι μία δράση που στοχεύει στην φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους. Η Lidl Hellas στηρίζει τον Οργανισμό με την παραπάνω δράση, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στα παιδιά την απαραίτητη φροντίδα, για να λάβουν, από τα πρώτα τους ακόμα βήματα, τις απαιτούμενες βάσεις και να συνεχίσουν τη ζωή τους με τα απαραίτητα εφόδια.

Η Lidl Hellas στηρίζει διαχρονικά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη 

Η εταιρεία από το 2012 έχει προσφέρει για τη στήριξη του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τον Απρίλιο του 2015 διέθεσε στον Οργανισμό και ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής. Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματα του δικτύου της Lidl Hellas και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του “Χαμόγελου του Παιδιού” στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Τον περασμένο Μάιο η εταιρεία παραχώρησε δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε για να λειτουργήσει ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας παρέχοντας ολιστική υποστήριξη σε παιδιά και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρήζουν κοινωνικής και συμβουλευτικής-ψυχολογικής υποστήριξης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις