Για ολόκληρο τον Ιανουάριο, η l’artigiano προσφέρει 25% έκπτωση σε όλο το vegan μενού της.

Ο Ιανουάριος είναι αφιερωμένος στον vegan τρόπο ζωής και η l’artigiano το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Σε συνεργασία με τη Garden Gourmet δημιουργεί μια ειδική vegan ενέργεια και προσφέρει για ολόκληρο τον Ιανουάριο, 25% έκπτωση σε όλο το vegan μενού της

Η l’artigiano «ακούγοντας» τις ανησυχίες και τα θέλω της σύγχρονης κοινωνίας, δημιουργεί μια ειδικά σχεδιασμένη Vegan January ενέργεια, ενθαρρύνοντας το κοινό να δοκιμάσει και γιατί όχι, να υιοθετήσει τη vegan διατροφή και έναν νέο τρόπο ζωής που νοιάζεται για το περιβάλλον και την υγεία. Με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τη διατροφή και το περιβάλλον, η l’artigiano προσκαλεί το κοινό να γιορτάσει τον “Vegan January” απολαμβάνοντας τα πλούσια, γευστικά και λαχταριστά vegan γεύματα του μενού της, με  αγνά συστατικά υψηλής πρωτεϊνικής αξίας και την υπογραφή της Garden Gourmet.

Η ειδική εκπτωτική ενέργεια “Vegan January” της l’artigiano σε συνεργασία με τη Garden Gourmet, χαρίζει έκπτωση 25% σε όλο το vegan μενού και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 για όλες τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, website και app. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις