Οι ψητές ελιές από την Καλαμάτα υποψήφιες για μια πολύ σημαντική διάκριση

Η Green Land co-farming και η Mamellada ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στην προώθηση ενός καινοτόμου προϊόντος που δημιούργησαν, τις Ελιές Καλαμών Φούρνου ή αλλιώς Kalamata Baked Olives.

H συνεργασία εγκαινιάζεται με την συμμετοχή του προϊόντος στο Διαγωνισμό Καινοτομίας που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Παρίσι. Οι Kalamata Baked Olives πέρασαν στο τελικό στάδιο αξιολόγησης και θα είναι μέρος του SIAL Innovation Selection 2022.
Τόσο η Ιουλία Ξηρογιάννη από την Green Land Co-farming όσο και η Ελένη Μποζαντζή από την Mamellada δηλώνουν ενθουσιασμένες για τη συγκεκριμένη συνεργασία και ιδιαίτερα υπερήφανες για τον γεγονός ότι οι Ελιές Καλαμών Φούρνου έχουν λάβει μία τέτοια διάκριση διεθνούς βεληνεκούς.

Η Ιουλία Ξηρόγιαννη από τη Green land co-farming δήλωσε: «Είναι τιμή μας να συμβάλλουμε και εμείς στην ανάδειξη του νούμερο ένα ελληνικού προϊόντος που παράγει η χώρα μας, τις Ελιές Καλαμάτας. Θα χαρούμε μέσα από τέτοιες προσπάθειες να συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην προστασία και προώθηση της ελληνικής ταυτότητάς του.»

Η Έλενα Μποζαντζή από τη Mamellada, δήλωσε: «Η αναγνώριση της καινοτομίας που φέρουν οι Ελιές Καλαμών Φούρνου (Kalamata Baked Olives) είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, ακόμη και για τους Έλληνες καταναλωτές. Τώρα, είμαστε πιο αφοσιωμένοι από ποτέ, προκειμένου να συστήσουμε αυτό το καινοτόμο προϊόν, τις Ελιές Καλαμών Φούρνου, σε ολόκληρο τον κόσμο!»

Διαβάστε επίσης: 

Κινδυνεύουν οι εξαγωγές της ελιάς “Καλαμών” – Τέλος η επωνυμία “Kalamata olives”

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις