Οι τρεις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία.

Η εταιρεία Nikolopoulou απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία Healthy Diet Awards της Boussias Communications, το μοναδικό ελληνικό θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία στο χώρο των τροφίμων στα πλαίσια της υγείας και ευεξίας

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Healthy Food Product, το Vegan act Genius φυτικό Burger συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα, αποσπώντας το Platinum βραβείο.

Στην κατηγορία των “Free from or LowFood Products, το Vegan act Genius Burger τιμήθηκε με το Χρυσό βραβείο

Επίσης, με Aσημένιο βραβείo διακρίθηκε και το Veganact Σνίτσελ λαχανικών-Superfoodsστην κατηγορία Plantbased Products.

Η Κριτική Επιτροπή των Healthy Diet Awards απαρτίστηκε από 21 διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης της διατροφής και της υγείας.

Το brand Vegan act της ελληνικής εταιρείας Nikolopoulouιδρύθηκε το 2016, παρουσιάζοντας τα πρώτα πιστοποιημένα 100% vegan γεύματα στην ελληνική αγορά. Το 2019, η γνώση και η αγάπη για τη φυτοφαγία, καθώς και η εμπειρία στην ανασύνθεση αγροτικών προϊόντων, οδήγησαν την εταιρεία Nikolopoulou να δημιουργήσει την καινοτόμο σειρά προϊόντων φυτικού εναλλακτικού κρέατος GeniusbyVeganact, σε συνεργασία με κέντρα ερευνών και πανεπιστημιακούς φορείς.

Είναι η πρώτη σειρά αυτού του είδους που παράγεται στην Ελλάδα και περιλαμβάνει θρεπτικά προϊόντα, ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνη και με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα.  Τα προϊόντα Veganact έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού εγχώρια με την παρουσία τους σε όλες τις μεγάλες αλυσίδεςsupermarket αλλά και σε πολλές μικρότερες.

Όπως δηλώνει η διοίκηση της εταιρείας, η κυρία Ελένη Νικολοπούλου: «Στη Nikolopoulou θεωρούμε την υγεία αλληνένδετη με τη διατροφή και χαιρόμαστε που με βασικό μας συνεργάτη το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αναδεικνύουμε την ελληνική καινοτομία και υποστηρίζουμε μια νέα, πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις