Τα νέα προϊόντα, παραγόμενα αποκλειστικά αλεύρι οσπρίων έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Barilla, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη συνεχή εξέλιξη και ποιοτική βελτίωση των προϊόντων της, κυκλοφόρησε τη νέα γευστική σειρά προϊόντων Risoni από όσπρια.

Στη διοργάνωση Healthy Diet Awards 2022, τα Barilla Risoni κέρδισαν το χρυσό βραβείο  στην κατηγορία «Meal Products» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Healthy Food Products for Children» κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Τα νέα προϊόντα Risoni από 100% αλεύρι κόκκινης φακής, ρεβιθιού και μπιζελιού και Risoni από 100% αλεύρι κόκκινης φακής και ρεβιθιού, πρόκειται να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στα καλάθια των καταναλωτών οι οποίοι αναζητούν πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες.

Η νέα σειρά ζυμαρικών χωρίς γλουτένη, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια ισορροπημένη διατροφή. Η Barilla, πιστή στην προσπάθειά της να ικανοποιεί στο μέγιστο ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων που συνδυάζουν τη γεύση με την υψηλή θρεπτική αξία και αποτελούν κομμάτι ενός ισορροπημένου καθημερινού διατροφολογίου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις