Γεύση κορυφαίας ποιότητας με 4 νέες χρυσές βραβεύσεις από το International Taste Institute.

Ωφέλιμο από τη φύση του… και πολυβραβευμένο! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει 4 νέα Χρυσά Βραβεία από τον διεθνή Οργανισμό International Taste Institute, συμπληρώνοντας τα 46 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και διατηρώντας τον τίτλο του ως το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο. Η κριτική επιτροπή των διάσημων Chefs & Sommeliers του ΙΤΙ ξεχώρισε για 8η χρονιά το ΘΕΟΝΗ απονέμοντάς του την ανώτατη διάκριση σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: Superior Taste Award με 3 χρυσά αστέρια για το ΘΕΟΝΗ σε PET, γυάλινη και χάρτινη συσκευασία και Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια για το ΘΕΟΝΗ Ανθρακούχο, επιβραβεύοντας το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που προσφέρει σε κάθε οικογένεια, σε κάθε καταναλωτή και σημείο εστίασης φυσικό μεταλλικό νερό με βραβευμένη γεύση. 

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τα χρυσά βραβεία που λαμβάνει για ακόμα μία χρονιά το ΘΕΟΝΗ από τον Διεθνή Οργανισμό International Taste Institute (ΙΤΙ). To ΘΕΟΝΗ δεν αποτελεί απλώς το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο αλλά μία διαρκή Πηγή Αξιών & Υπερηφάνιας για όλους μας, ένα «δώρο» της φύσης που μας επιτρέπει να αναβαθμίζουμε διαρκώς την εμπειρία κατανάλωσης νερού στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές που δραστηριοποιούμαστε».

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για το «διαμάντι» της Πηγής Γκούρα!

Με μία ευρεία γκάμα βραβευμένων προϊόντων στο portfolio του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8,  συνεχίζει δυναμικά τη σταθερά ανοδική πορεία του, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας, αποτελώντας ένα το «Γαστρονομικό νερό της Ελλάδας» και παράλληλα, ένα ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις