Εκεί η Βασίλισσα μπορεί να πιει το αγαπημένο της μαρτίνι, σύμφωνα με τις βασιλικές πηγές

Το να είσαι η βασίλισσα της Αγγλίας συνοδεύεται από πολλά προνόμια και σύμφωνα με τα βασιλικά κουτσομπολιά, σε αυτά περιλαμβάνεται και μια υπόγεια σήραγγα που οδηγεί από ένα από τα παλάτια της Ελισάβετ σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοκτέιλ μπαρ του Λονδίνου.

Όσα ξέρουμε για την υπόγεια σήραγγα του ανακτόρου Σεντ Τζέιμς που οδηγεί σε μπαρ

Σε ένα tweet, ο Richard Eden, ο συντάκτης των βασιλικών μελών της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, έγραψε για μια συνομιλία που είχε με τον σύζυγο της πριγκίπισσας Eugenie, Jack Brooksbank. “Ο πωλητής τεκίλας ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ένα τούνελ κάτω από τους δρόμους του Λονδίνου, πράγμα που σημαίνει ότι οι βασιλιάδες μπορούν να γλιστρήσουν διακριτικά σε ένα κοκτέιλ μπαρ από ένα παλάτι. Υπάρχει ένα στο Dukes Bar από το Παλάτι του Σεντ Τζέιμς”, μου λέει”, γράφει ο Eden . “Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά θα ήθελα πολύ να το τσεκάρω”. Το μπαρ βρίσκεται στο πεντάστερο Dukes Hotel και σερβίρει ένα μαρτίνι για 17 δολάρια. ”

Αν και κάποτε φιλοξενούσαν Βασιλιάδες και Βασίλισσες, το Παλάτι του Σεντ Τζέιμς δεν ήταν η επίσημη βασιλική κατοικία από τότε που η Βασίλισσα Βικτώρια μετακόμισε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τον 19ο αιώνα. Αυτές τις μέρες, το παλάτι του Σεντ Τζέιμς χρησιμοποιείται αντ ‘αυτού ως γραφεία και για τελετουργικές εκδηλώσεις, που σημαίνει ότι η σήραγγα είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιηθεί από κάποιον βασιλικό υπάλλοιλο παρά από την ίδια τη βασίλισσα. Επιπλέον, το παλάτι χτίστηκε τον 16ο αιώνα, και αυτό που είναι τώρα το Dukes London απέχει μόλις ένα τετράγωνο μακριά, επομένως δεν είναι ότι η βασίλισσα παρήγγειλε συγκεκριμένα μια μεγάλη υπόγεια διάβαση προς το αγαπημένο της μπαρ.

Διαβάστε επίσης: 

Ποιο είναι το αγαπημένο cocktail της Βασίλισσας Ελισάβετ; Ο Tom Hanks δίνει την απάντηση

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις