Μια βραδιά με πρωταγωνιστές κρασιά από τον Όλυμπο, την κεντρική Ελλάδα και την Αττική

Ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι στον κόσμου του κρασιού θα λάβει χώρα την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Grand Hyatt Athens όπου θα φιλοξενηθεί η τρίτη έκδοση της έκθεσης Central Wine Fair. Συνολικά 37 οινοποιοί θα μέλη των ενώσεων της Θεσσαλίας (ENOAΘΕ), της Στερεάς Ελλάδας (ENOAKE) και της Αττικής (ENOAA), θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και το όραμά τους, τους πειραματισμούς και την οινική τους φιλοσοφία στους επισκέπτες της έκθεσης.

Στο Central Wine Fair γίνεται σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν το κρασί ενώ δίνεται οι ευκαιρία οινικών δοκιμασιών με κρασιά από τον Όλυμπο και τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, μέχρι την Αττική και τις ακτές της.

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οινόφιλους και έχει σχεδιαστεί από τις περιφερειακές ενώσεις με σκοπό να προβάλει την ποιότητα, τη διαφορετικότητα, και την ταυτότητα των κρασιών από τις τρεις σπουδαίες αμπελουργικές περιοχές.

Η Central Wine Fair θα πραγματοποιηθεί στην ολοκαίνουρια αίθουσα του Grand Hyatt Athens, Aristotle (είσοδος από οδό Λεοντίου), από τις 12:00 έως τις 21:00. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις πρωινές ή μεσημεριανές ώρες. Το κόστος εισόδου στην Central Wine Fair είναι 8€ με προαγορά μέσω viva έως 9 Δεκεμβρίου και 12€ (8 € φοιτητικό) από τις 10 Δεκεμβρίου ή επιτόπου στην εκδήλωση. Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας με το λογότυπο της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης: 

Μεγάλες προσδοκίες από την αγορά κρασιού για την κατανάλωση τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις