Το αγαπημένο ποτό του Tommy Shelby μπορεί πλέον να γίνει δικό σου

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία της 6ης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, το ουίσκι των Peaky Blinders έγινε διαθέσιμο στην αγορά και οι λάτρες της οικογένειας Shelby μπορούν να το αποκτήσουν. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Bushmills Irish Whisky δημοσίευσε ένα teaser στον λογαριασμό της στο Instagram, υποδηλώνοντας ότι σύντομα θα συνεργαζόταν με την Peaky Blinders’ Shelby Co. Ltd. για την επόμενη κυκλοφορία της. «Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε περισσότερα, αλλά ξέρετε… Οι εντολές του Tommy», έγραψε η εταιρεία, ακριβώς δίπλα σε μια φωτογραφία του Tommy Shelby.

Δύο εβδομάδες αργότερα η Bushmills ανακοίνωσε μια συνεργασία με τα αληθινά αφεντικά της φανταστικής οικογένειας Shelby, Endemol Shine North American και Caryn Mandabach Productions, για να κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση Bushmills Prohibition Recipe Whisky για να αντιστοιχεί στην έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που έχουμε συνάψει μια τόσο ωραία συνεργασία μεταξύ της σιεράς μας, Peaky Blinders και της Bushmills», δήλωσε η Caryn Mandabach, η παραγωγός των Peaky Blinders. «Χαιρόμαστε που οι οπαδοί της σειράς μπορούν να απολαύσουν την έναρξη αυτής της ιστορικής, τελευταίας σεζόν στο Netflix με αυτό το ουίσκι περιορισμένης έκδοσης.

Το Bushmills Prohibition Recipe δημιουργήθηκε από τον Master Distiller Colum Egan της Bushmills, ο οποίος συνδύασε τρία ουίσκι που παλαίωσαν σε βαρέλια πρώην bourbon για τρία, τέσσερα και πέντε χρόνια.

«Με αυτή τη νέα κυκλοφορία, γιορτάζουμε τη μακρά ιστορία των Bushmills και τη συνεχιζόμενη παλαίωση του ουίσκι κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης», είπε ο Egan. “Ως το παλαιότερο αδειοδοτημένο αποστακτήριο ουίσκι στον κόσμο και ένα από τα λίγα αποστακτήρια που επιβίωσαν τα 13 χρόνια που προηγήθηκαν της ημέρας κατάργησης, αυτό το ουίσκι αντιπροσωπεύει ασυμβίβαστη ποιότητα και επιμονή μπροστά στις αντιξοότητες – μια ιστορία που μοιράζονται τόσο οι Bushmills όσο και οι Peaky Blinders”.

Το μπουκάλι του ουίσκι σχεδιάστηκε ειδικά για να είναι μια αναπαράσταση των μπουκαλιών που χρησιμοποιήθηκαν στην εποχή Peaky Blinders, με καπάκι από φελλό και μπλε απόχρωση γυαλιού. Οι ετικέτες φέρουν επίσης την ένδειξη “By Order of the Shelby Company” και διαθέτουν ένα σκίτσο του Tommy Shelby στο καπάκι.

Διαβάστε επίσης: 

Κυκλοφόρησε τo ουίσκι των Metallica που ωρίμασε υπό τον ήχο της μουσικής τους