Περισσότερες από 24 Ελληνικές μικροζυθοποιίες με 60 ετικέτες μπύρας θα λάβουν μέρος στο event

Το Thessaloniki Beer Festival 2022, επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα για ένα μοναδικό 4ήμερο γεμάτο παγωμένη μπύρα, φαγητό και πολύ μουσική.

Περισσότερες από 24 Ελληνικές μικροζυθοποιίες αλλά και επιλεγμένα ζυθοποιεία του εξωτερικού με 60 ετικέτες μπύρας, 7 Street food επιλογές με κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για την μπύρα που θα επιλέξετε, με το μεγαλύτερο beer garden – rest area που είχε ποτέ η διοργανώτρια ομάδα σε φεστιβάλ, σας περιμένει εντός του χώρου της ΔΕΘ. Το event θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, και για 5η συνεχή χρονιά έρχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Thessaloniki Beer Festival 2022: Δυνατά τα decibel της μουσικής

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Live stage οι Monophonics το σπουδαίο psychedelic soul και heavy funk band από το San Francisco της California. Θα επιδείξουν τη διαφορετικότητα τους παραμένοντας πιστοί στις ρίζες τους συνοδευόμενοι πάντα από Fuzzy κιθάρες, freaky συνθεσάιζερ κα ι δυνατά φωνητικά.

Επίσης, θα υπάρχει το dj stage που θα παίζουν οι παραγωγοί του 105.5 Rock Πέμπτη και Παρασκευή από τις 17.00 έως τις 22.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 12.00 έως τις 21.00.

Thessaloniki Beer Festival 2022

unsplash

Καθώς θα γεύονται οι επισκέπτες τη μπύρα τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει. Tο Thessaloniki Beer Festival υπόσχεται για ακόμα μια φορά υπέροχες στιγμές γεμάτες υπέροχες γεύσεις και φυσικά πολύ μουσική. Στο event σας περιμένουν περισσότερα από 24 Ζυθοποιεία με κάθε είδος μπύρας που μπορείτε να φανταστείτε και Street Food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ανεξαρτήτως είδους.

Μια γιορτή αισθήσεων και πολιτισμού που θα βιώσουν ακόμα μια χρονιά οι χιλιάδες επισκέπτες του.

Οι καλλιτέχνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί για την 5η γιορτή Μπύρας στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

  • The Speakeasies Swinh Band
  • Blend Mishkin & The Roots Evolution
  • Monophonics
  • Ταφ λαθος
  • Polkar
  • Kapten
  • @1055_rock djs and more 2b announced.

Το ΤBF 2022 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. Επιβάλλεται φυσικά από όλους τους παρευρισκομένους η αυστηρή τήρηση των υφιστάμενων μέτρων την εποχή τέλεσης του Festival.

Τιμές εισιτηρίων για την είσοδο στο festival

Γενική είσοδος: 3 €
Τετραήμερο εισιτήριο: 10 €
Ημερήσιο Εισιτήριο με συλλεκτικό tasting glass 135ml: 5 €
Τετραήμερο Εισιτήριο με συλλεκτικό tasting glass 135ml: 15 €

Προπώληση: viva.gr