Ένας διαγωνισμός με μεγάλα δώρα για τους επαγγελματίες που αγαπούν το ουίσκι

Το γνωστό σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker, ανακοίνωσε την έναρξη ενός  παγκόσμιου cocktail challenge , το οποίο προκαλεί όλους τους μπάρμαν ανά τον κόσμο να μοιραστούν τις καλύτερες παρασκευές τους με πρωταγωνιστή το Johnnie Walker Black Label.

Οι μπάρμαν από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια συναρπαστική εμπειρία Black Label για τρεις νύχτες στη Σκωτία, εάν η δημιουργία τους κριθεί ανάμεσα σε μία από τις τέσσερις νικητήριες συμμετοχές.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το Johnnie Walker ξεκινά αυτήν την πρόκληση που επιτρέπει σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες μπάρμαν σε όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν με το ουίσκι Black Label για να δημιουργήσουν μοναδικά ποτά», σχολίασε ο παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας Johnnie Walker, Tim Philips-Johansson.

Για να συμμετάσχουν, οι μπάρμαν θα πρέπει να δημοσιεύσουν μια δημόσια ανάρτηση στο Instagram που θα εμφανίζει τη δημιουργία τους, περιγράφοντας λεπτομερώς τη συνταγή και γιατί το Johnnie Walker Black Label είναι το ιδανικό συνοδευτικό για το σερβίρισμα. Οι αναρτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν την ετικέτα @johnniewalker και να χρησιμοποιούν τα hashtags της καμπάνιας #KeepWalking και #JWBlackLabe για να ληφθούν υπόψη.

Οι συμμετοχές κλείνουν στις 23:59 GMT στις 6 Μαρτίου 2023 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 17 Μαρτίου 2023.

Η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους, Tim Philips-Johansson, Adrián Michalčík, Μπάρμαν της Χρονιάς Παγκόσμιας Κλάσης για το 2022, Nick Tesar, νικητή της Αυστραλίας Παγκόσμιας Κατηγορίας για το 2022 και νικητή της πρόκλησης Johnnie Walker World Class, θα επιλέξουν συνολικά τέσσερις νικητές από τις συμμετοχές.

Το ταξίδι των νικητών θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2023 και θα περιλαμβάνει μια περιήγηση στο αποστακτήριο, μια επίσκεψη στα αρχεία της Diageo. μια γευσιγνωσία Black Label με τον κύριο μπλέντερ Johnnie Walker Dr Emma Walker και μια πρόσκληση για να απολαύσετε μια σειρά από εμπειρίες στο σπίτι του Johnnie Walker στο Εδιμβούργο.

Διαβάστε επίσης: 

Είναι σωστό να βάζουμε νερό στο ουίσκι;

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις