Η εταιρία αναγνωρίζει την πολύτιμη συνεισφορά των εργαζομένων της στη συνεχή ανάπτυξη της.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά των ανθρώπων της στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας, προχωράει στην παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας, για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της. 

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ παρέχει στους εργαζομένους της ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας 

Το πρόγραμμα ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ περιλαμβάνει σημαντικές καλύψεις και προνόμια όπως πλήρη νοσοκομειακή, εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν ετήσιο checkup, ειδικές παροχές μητρότητας και ένα σύνολο παροχών σε ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης.

Στην ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, έχουμε σαν αρχή ότι άνθρωποι και εταιρία εξελίσσονται μαζί στο μέλλον και αναγνωρίζουμε στην πράξη ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας ήταν, είναι και θα είναι το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια δέσμευση της εταιρίας για τη φροντίδα της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού μας, ενώ παράλληλα εκφράζουμε την εκτίμηση μας, με έμπρακτο τρόπο, για την αμέριστη αφοσίωση των ανθρώπων μας στην επίτευξη των εταιρικών στόχων μας.   

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις