Τον Νοέμβριο αναμένεται το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα

Με νέα καταστήματα διευρύνει το δίκτυό της η Μασούτης -και μέσω οργανικής ανάπτυξης αλλά και με ενδιαφέρον για εξαγορές- συνεχίζοντας τη φιλοσοφία των επενδύσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα , όπως επεσήμανε ο πρόεδρος και σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης, το 2023 εκτιμάται ότι θα αποτελέσει την πρώτη χρονιά που οι πωλήσεις της Μασούτης θα σπάσει «φράγμα» του 1 δισ. ευρώ.

Σχετικά με τα νέα καταστήματα, μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα ενώ παράλληλα σχεδιάζεται το άνοιγμα καταστημάτων σε Λαμία και Πάτρα ως το τέλος της χρονιάς. Η εταιρεία επίσης συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος για την Αθήνα με στόχευση στις μεγάλες αίθουσες άνω των 1.500 τμ. Μέσα στο 2024 επίσης αναμένεται να ανοίξει ένα ακόμη Grand Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες.

Από τη αρχή του έτους η Μασούτης έχει προσθέσει συνολικά 17 νέα καταστήματα στο δίκτυο της, στην Αττική σε Βόρεια Ελλάδα και Κυκλάδες συνεχίζοντας το επενδυτικό πλάνο με ετήσιες επενδύσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ, όπως επεσήμανε ο γενικός διευθυντής της Μασούτης, Θόδωρος Γεροστεργιούδης.

Σε ότι αφορά στις τιμές. όπως επεσήμαναν στελέχη της εταιρείας, «το 2022 δεχθήκαμε ανατιμήσεις μεσοσταθμικά στο 13% από τους προμηθευτές ενώ στην τιμή πώλησης πέρασε στους καταναλωτές το 9%». Οι τέσσερις μονάδες, επεσήμαναν, «διασώθηκαν» λόγω της ενίσχυση των προωθητικών ενεργειών – που έφτασαν το 15-20% του τζίρου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις