Γιατί οι εργαζόμενοι παρακαλούν τους πελάτες να σταματήσουν να τα παραγγέλνουν

Τα Happy Meals δεν είναι μόνο για παιδιά. Η μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ φουντ στον κόσμο, τα McDonald’s , φτιάχνει τώρα μια ενήλικη εκδοχή του διάσημου γεύματός της. Και μην ανησυχείτε, αυτό το Happy Meals για ενήλικες συνοδεύεται από παιχνίδι!

Γιατί όμως η McDonald’s αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα; Για λόγους νοσταλγίας φυσικά. Η εταιρεία θέλει να σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια και να σε μεταφέρει στην εποχή της αθωότητας, ακόμα και αν το κάνει καθαρά για εμπορικούς σκοπούς. Τα McDonald’s παρουσίασαν επίσημα τα Happy Meals για ενήλικες την 1η Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Πρόκειται για μια συνεργασία με την επωνυμία Cactus Plant, που επίσημα ονομάζεται Cactus Plant Flea Market Box. Στο γεύμα για μεγάλα παιδιά θα βρείτε το τριπλό burger με πατάτες και ένα αναψυκτικό. Επί του παρόντος, υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα παιχνίδια, τα οποία θυμίζουν την εποχή της ακμής της αλυσίδας fast food. Οι φιγούρες περιλαμβάνουν ένα Grimace, ένα Birdie και το εμβληματικό Hamburglar. Υπάρχει επίσης μια νέα προσθήκη που ονομάζεται Cactus Buddy, που είναι πραγματικά τρομακτικό.

Την ίδια στιγμή, οι παραγγελίες έχουν εκτοξευτεί ενώ με καταστήματα και υπαλλήλους να καταγγέλλουν ότι τα παιχνίδια τελείωσαν από την πρώτη μέρα. Αναφορές θέλουν τους εργαζόμενους στα McDonald’s να παρακαλούν τον κόσμο να σταματήσει να τα παραγγέλνει καθώς οι κουζίνες και οι ταμιακές των καταστημάτων έχουν πάρει φωτιά από την 1η Οκτωβρίου. Φαίνεται πως οι καταναλωτές είχαν πολύ ανάγκη να νιώσουν και πάλι παιδιά!

Διαβάστε επίσης: 

Τα McDonald’s μίκρυναν τα χάμπουργκερ; Η εταιρεία δίνει την απάντησή της

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις