Ένας εκπρόσωπος κλήθηκε να απολογηθεί στους πελάτες που βλέπουν το αγαπημένο τους μπέργκερ να συρρικνώνεται

Η McDonald’s αρνήθηκε ότι μίκρυναν τα χάμπουργκερ μετά από ισχυρισμούς πελατών ότι οι επιλογές του μενού είναι μικρότερες από ό,τι ήταν παλιά. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό, έχει ξεσπάσει μια συζήτηση για το εάν το μέγεθος των γευμάτων άλλαξε αφού οι θαμώνες παρατήρησαν σημαντική διαφορά στο μπιφτέκι Filet-O-Fish, το McChicken και στο μπιφτέκι μοσχαρίσιου κρέατος.

«Το Mc Donald Filet-O-Fish ήταν πάντα τόσο μικρό; Δεν θυμάμαι να ήταν μίνι, παιδικό μέγεθος σαν αυτό;». Ένας πελάτης έγραψε σε μια ομάδα στο Facebook. Οι καλοφαγάδες στα σχόλια έσπευσαν να συμφωνήσουν, καθώς ένας ισχυρίστηκε ότι τα μπιφτέκια Maccas είναι πλέον «σούπερ μικρά».

«Φάγαμε Big Mac την περασμένη εβδομάδα. Όχι μόνο έχουν συρρικνωθεί τα ψωμάκια, αλλά τα μπιφτέκια ήταν τόσο λεπτά που μπορούσαμε να δούμε κυριολεκτικά μέσα από αυτά. Ήταν σαν να τα είχαν κόψει στη μέση», είπε ένα μέλος. Ωστόσο, δεν ήταν όλοι πεπεισμένοι ότι τα McDonald’s κάνουν τα μπιφτέκια τους μικρότερα, καθώς μερικοί είπαν ότι το Filet-O-Fish είχε αυτό το μέγεθος για «όσο θυμούνται».

Η McDonald’s διαψεύδει ότι μίκρυναν τα χάμπουργκερ της

Ωστόσο, η εταιρεία διέψευσε τους ισχυρισμούς με έναν εκπρόσωπο από τα McDonald’s να απαντά πως «δεν υπήρξαν αλλαγές στο μέγεθος των μπέργκερ». «Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μπιφτέκια εξαιρετικής ποιότητας, εξαιρετικής αξίας με 100% κοτόπουλο εγκεκριμένο από την RSPCA και 100% βοδινό κρέας», είπαν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη εταιρεία φαστ φουντ αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τους ισχυρισμούς ότι το μέγεθος των μπέργκερ της μειώνεται με τα χρόνια. Το 2020, ένας δυσαρεστημένος πελάτης φωτογράφισε ένα cheeseburger που είπε ότι ήταν μόλις μεγαλύτερο από τον αντίχειρά του και παρομοίασε το μέγεθός του με αυτό ενός μπισκότου.

Ωστόσο, η McDonald’s έπρεπε να παραδεχτεί ότι είχε αλλάξει τα ψωμάκια με cheeseburger ως μέρος της διαδικασίας καινοτομίας και επένδυσης. «Το συνολικό βάρος των μπέργκερ μας παραμένει αμετάβλητο… Το νέο ψωμάκι έχει το ίδιο βάρος, με ελαφρώς διαφορετικές αναλογίες».

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλες αλυσίδες fast food: Πώς αντιμετωπίζουν τις πληθωριστικές πιέσεις

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις