Ο θρύλος της κάρτας McGold γίνεται πραγματικότητα

Μια θρυλική κίνηση για τον κόσμου του fast food κάνουν τα McDonald’s δωρίζοντας σε τρεις τυχερούς Αμερικανούς “χρυσές” κάρτες οι οποίες εξασφαλίζουν δωρεάν φαγητό στα εστιατόρια για μια ζωή. Στο παρελθόν, η κάρτα ήταν διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένους διακεκριμένους αμερικανούς, με τον ιδρυτή της Microsoft Bill Gates και τον ηθοποιό Rob Lowe να έχουν από μια.

Το 2018, για πρώτη φορά, η αλυσίδα χάρισε μια τέτοια κάρτα στο πλαίσιο κληρώσεων. Τώρα, λίγο πριν τις γιορτές, η McDonald’s λέει ότι θα δώσει σε τρία άτομα από τέσσερις χρυσές κάρτες McGold στον καθένα — “όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τρεις από τους αγαπημένους σας” — για να προωθήσει το πρόγραμμα “SZN of Sharing”.

Κάθε αγορά που γίνεται μέσω της εφαρμογής κατά τη διάρκεια του SZN of Sharing θα δίνει επίσης στους χρήστες την ευκαιρία να κερδίσουν τις τέσσερις θρυλικές κάρτες — οι οποίες, σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες, τεχνικά ισοδυναμούν με δύο γεύματα την εβδομάδα για 50 χρόνια.

«Οι θαυμαστές μας έχουν γοητευτεί από τον θρύλο της κάρτας McGold και την περιέργεια του αν υπάρχει πραγματικά», δήλωσε ο Tariq Hassan, επικεφαλής μάρκετινγκ και εμπειρίας πελατών της McDonald’s στις ΗΠΑ. «Τώρα, θα κάνουμε αυτόν τον θρύλο των McDonald’s πραγματικότητα για τους fan μας, δίνοντάς τους το απόλυτο δώρο διακοπών, την ευκαιρία να κερδίσουν μια κάρτα και στη συνέχεια να μοιραστούν την πρόσβαση σε αυτήν με τρεις από την οικογένεια ή τους φίλους τους».

Διαβάστε επίσης: 

Τα McDonald’s μίκρυναν τα χάμπουργκερ; Η εταιρεία δίνει την απάντησή της

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις