Το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας

Ακόμη 3 καταστήματα Grand Μασούτης σχεδιάζονται στην Αττική μετά το άνοιγμα τους πρώτου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Γεροστεργιούδης γενικός διευθυντής της Μασούτης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο των εγκαινίων, στο τέλος του 2024 αναμένεται να ανοίξει το επόμενο Grand Mασούτης στις Τρεις Γέφυρες. Παράλληλα σχεδιάζονται ακόμη δύο αντίστοιχα καταστήματα, ένα στα βόρεια προάστια και ακόμη ένα σε κεντρική περιοχή της Αθήνας.  Πρόκειται για καταστήματα σούπερ μάρκετ στο μοντέλο των μεγάλων καταστημάτων που αναπτύσσει η αλυσίδα -αριθμεί πλέον συνολικά 16- τα οποία βρίσκονται κυρίως περιφερειακά των πόλεων και προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες και κωδικούς προϊόντων΄.

«Στόχος μας είναι οι μεγάλες αίθουσες 2.000-2.500 τ.μ καθώς πιστεύουμε πως η βέλτιστη εμπειρία αγορών γίνεται τέτοιου μεγέθους χώρους και όχι σε αχανείς εκτάσεις» σημείωσε ο κ. Θεόδωρος Γεροστεργιούδης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, Γιάννης Μασούτης σημείωσε πως εντός του 2024, η Μασούτης αναμένεται να λειτουργήσει -πέραν του Grand Μασούτης στην Αττική- ακόμη 10-12 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, «κατά βάση σε περιοχές που ήδη δραστηριοποιούμαστε».

Το πρώτο Grand Mασούτης της Αττικής στη Γλυφάδα

Το πρώτο Grand Μασούτης της Αττικής, το οποίο έκανε εγκαίνια την Παρασκευή αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τ.μ., σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε μέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Ταξίδι στην ποικιλία και τα αρώματα των κρασιών και τον ποτών προσφέρει η κάβα που είναι μοναδικά σχεδιασμένη και περιλαμβάνει πολλές προτάσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.

Απασχολεί 83 άτομα προσωπικό. Διαθέτει 8 ταμεία και άνετο χώρο στάθμευσης με 200 θέσεις πάρκινγκ καθώς και 14 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, προσφέρει απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Τα καρότσια και τα καλάθια πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας και υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του το νέο κατάστημα προσφέρει:

  • -10% σε όλες τις αγορές από το νέο κατάστημα. Ισχύει 8-17 Δεκεμβρίου.

  • Κάθε ώρα με το «τυχερό καρότσι» ένας τυχερός κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του. Ισχύει 8-17 Δεκεμβρίου.

  • Προϊόντα έως και 50% πιο φθηνά που υπάρχουν στο φυλλάδιο προσφορών εγκαινίων. Ισχύει 8-24 Δεκεμβρίου.

  • Δώρο 200 πόντοι mascard (=6 ευρώ) με κάθε νέα έκδοση κάρτας πιστότητας Μασούτης (mascard).

  • Αμέτρητες καθημερινές προσφορές όπως σε όλα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  • 4 ηλεκτρικά χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα COCO-MAT συνολικής αξίας 8.000€!

  • 500 τυχεροί θα κερδίσουν πόντους στη mascard αξίας 20€ ο καθένας!

  • 200 τυχεροί θα κερδίσουν σετ πολυλειτουργικών εργαλείων κουζίνας!

 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις