Από την Τρίτη 25 μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΤΕ και Τραπεζών θα καταβληθούν:

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.   

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, ΕΤΑΤ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ 

Επίσης την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα πληρωθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ: Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα Επίδομα Στέγασης,  Επίδομα Γέννησης Προνοιακά, Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα,  Επίδομα Ομογενών και Επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. 

Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έλαβαν το επίδομα παιδιού το 2021

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις στην ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) από όσους γονείς για τον οποιοδήποτε λόγο δεν έλαβαν το επίδομα παιδιού Α21 το 2021. Η πληρωμή των δικαιούχων έχει προγραμματισθεί για τις 28 Ιανουαρίου, μαζί με την πληρωμή των υπολοίπων επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ. Μάλιστα εάν κάποιος δεν είχε  λάβει κανένα επίδομα παιδιού, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, θα τα εισπράξει στο σύνολό τους, στο τέλος του μήνα.    

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις