Ακόμη και το Pumpkin Spice Latte, το δημοφιλέστερο ρόφημα των Starbucks, άγγιξε ο πληθωρισμός

Το αγαπημένο latte του φθινοπώρου, που επέστρεψε την Τρίτη 30 Αυγούστου, είναι πιο ακριβό από κάθε άλλη χρονιά. Ένα μεγάλου μεγέθους ζεστό Pumpkin Spice Latte κυκλοφορεί τώρα στην τιμή των 5,45 $ έως 5,95 $ ανάλογα με την τοποθεσία — μια αύξηση περίπου 4% σε σύγκριση με το 2021. Αυτό έρχεται μαζί με ευρύτερες αυξήσεις τιμών στα Starbucks και άλλες αλυσίδες , οι οποίες αύξησαν όλες τις τιμές μενού σταδιακά το περασμένο έτος λόγω των πληθωριστικών πιέσεων.

Το Pumpkin Spice Latte επέστρεψε με ίδια γεύση αλλά διαφορετική τιμή

Το PSL, όπως συχνά αναφέρεται, ήταν ένα δημοφιλές στοιχείο στο μενού των Starbucks για σχεδόν δύο δεκαετίες, προκαλώντας ενθουσιασμό στους πιστούς θαυμαστές του. Τα Starbucks έχουν πουλήσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια PSL από την εισαγωγή του ποτού το 2003.

Επιστρέφει επίσης το Pumpkin Cream Cold Brew, ένα παγωμένο ποτό με κρύο αφρό κρέμας κολοκύθας και ένα μείγμα μπαχαρικών κολοκύθας που κυκλοφόρησε στα Starbucks το 2019. Εκτός από τις γεύσεις κολοκύθας, τα Starbucks επαναφέρουν το Apple Crisp Macchiato και το Apple Crisp Oatmilk Macchiato. Στο παρελθόν, τα Starbucks είχαν πει ότι τα ποτά κολοκύθας ήταν ο «καταλύτης» για μια επίδοση ρεκόρ στο τέταρτο τρίμηνο το 2020.

Διαβάστε επίσης: 

Starbucks: Η γνωστή αλυσίδα κάνει στροφή στα vegan προϊόντα

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις