Η GREAT EXHIBITIONS και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η GREAT EXHIBITIONS, η πιο δυναμική εταιρεία στον χώρο των διεθνών εμπορικών εκθέσεων και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο κατ’ εξοχήν θεσμικός φορέας αναφορικά με την εμπορική δραστηριότητα στην αγορά των ΗΠΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο  την προώθηση των ελληνικών τροφίμων και ποτών στην αμερικανική αγορά και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση SIAL AMERICA 2022 που θα διεξαχθεί 22-24/3/2022 στο LAS VEGAS CONVENTION CENTER.

Η SIAL America κάνει ντεμπούτο στο Λας Βέγκας τον ερχόμενο Μάρτιο, παρουσιάζοντας συνολικά τη βιομηχανία των τροφίμων και ποτών με όλες τις προιοντικές κατηγορίες του κλάδου σε σημαντικούς εισαγωγείς, εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων, διανομείς, λιανοπωλητές και χονδρέμπορους. Η νέα έκθεση, είναι μέλος του SIAL GROUP, ηγέτιδας του χώρου που ξεχωρίζει για την πολύχρονη παρουσία της στον χώρο των εμπορικών εκθεσιακών γεγονότων εντός και εκτός Ευρώπης, με ναυαρχίδα τη Δ.Ε. SIAL PARIS.

Στην έκθεση SIAL AMERICA θα προβληθούν προϊόντα όπως Γλυκά – Ζαχαρώδη, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ελαιόλαδο – Ελιές και προϊόντα fine food, Ποτά και αναψυκτικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Φρούτα και Λαχανικά, Ιχθυηρά, προϊόντα κρέατος, οργανικά και προϊόντα wellness κα.
Η Ελλάδα θα συμμετέχει μέσα από μια πλήρη αποστολή, με παρουσία σε ένα προνομιακό χώρο στο International Pavilions Area. Οι Έλληνες εκθέτες, μέσω ενός καλαίσθητου και ταυτόχρονα λειτουργικού περιπτέρου, θα έχουν την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν εκ νέου τις επαφές τους, μετά από μία παύση εκθεσιακής παρουσίας για 2 χρόνια λόγω της νόσου COVID 19. Παράλληλα, θα τους δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες πώλησης για την ευρύτερη αγορά των ΗΠΑ κα της Βόρειας Αμερικής.

Η GREAT EXHIBITIONS, αποκλειστική αντιπρόσωπος της SIAL AMERICA αλλά και πολλών εκθεσιακών γεγονότων του SIAL GROUP, θα αναλάβει την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής και με την πολύχρονη εμπειρία της ομάδας της, θα ενισχύσει στο μέγιστο βαθμό την παρουσία των Ελληνικών επιχειρήσεων που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους και να ενεργοποιήσουν τα κανάλια διανομής των ΗΠΑ.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου TradeUSA, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει η αμερικανική αγορά τροφίμων και ποτών για τις ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία θέτοντάς την υπό την αιγίδα του. Παράλληλα, συνδράμει στην ανάπτυξη του εν λόγω θεσμού στην ελληνική αγορά, ενώ τα ενεργά μέλη του λαμβάνουν προνομιακή οικονομική προσφορά, εξυπηρετώντας την επαναφορά των ελληνικών επιχειρήσεων στα εκθεσιακά γεγονότα των ΗΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους άμεσα και μέχρι τις  4/2/2022, επικοινωνώντας είτε με την κα Μαρία Γιακουμάκη στο 2107755080 εσωτ. 203 m.giakoumaki@greatexhibitions.gr είτε με την κα Ντίνα Αθανασίου στο 2106993559 εσωτ. 28 [email protected]

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις