Η νέα, φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία γάλακτος.

Μία από τις πιο επιτυχημένες βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων της χώρας, η Όλυμπος, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με την κυκλοφορία στην αγορά της νέας συμπιέσιμης φιάλης γάλακτος. Η εταιρεία συμμορφούμενη προς τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και στρέφουν τις βιομηχανίες στη χρησιμοποίηση φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών, προσφέρει στους καταναλωτές μια φιάλη γάλακτος με μη αποσπώμενο καπάκι που ανακυκλώνεται μαζί με την υπόλοιπη συσκευασία.

Ο όγκος της συσκευασίας- η οποία μεταξύ άλλων διατηρεί το γάλα περισσότερο ασφαλές –  μετά την ανάλωση του περιεχομένου και πριν καταλήξει στα απορρίμματα μειώνεται σε ποσοστό 50%. Η καινοτομία στον τομέα των συσκευασιών, πέραν της φιάλης γάλακτος, αναμένεται να εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας που κατέχουν την πρώτη θέση στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στη προτίμηση των καταναλωτών.

Η Όλυμπος, έχοντας ως βασική της αρχή τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος , αισθάνεται έντονα το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προώθησης φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων. Η πρωτοπόρος εταιρεία, προβαίνει σε σημαντικές δράσεις, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις