Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Super Masterclass!

Από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον οποίο θα συμμετέχουν οι εταιρίες ΗΛΙΟΣ, KYKNOS, ΩΜΕΓΑ και Gea Bakery. 

Ειδικότερα, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Super Masterclass στις 16:00 με τους Da Vinci Master Chefs Maria Loi και Cesare Casella, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μοναδικές συνταγές με πρώτες ύλες τα προϊόντα των εταιριών ΩΜΕΓΑ, KYKNOS, Gea Bakery και ΗΛΙΟΣ ενώ παράλληλα θα αναδείξουν ιδιαίτερες τεχνικές μαγειρικής και θα μοιραστούν με το κοινό τις πολύτιμες γνώσεις τους. Το πλούσιο πρόγραμμα του τριήμερου διαγωνισμού περιλαμβάνει και επιμέρους Masterclasses με executive chefs. Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στις 13:00 θα γίνει Masterclass με τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρίας Gea bakery  ενώ λίγο αργότερα, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί  Masterclass με τα νόστιμα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 στις 11:00 και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00 θα γίνουν δυο ακόμα Masterclasses με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της KYKNOS και τα εύγευστα όσπρια ΩΜΕΓΑ αντίστοιχα.  

Οι εταιρίες Gea Bakery, KYKNOS, ΗΛΙΟΣ και ΩΜΕΓΑ με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή γαστρονομίας συμβάλλουν στην ανάδειξη της Μεσογειακής Διατροφής και στον ρόλο της στην καλή υγεία του ανθρώπου μέσα από μοναδικές τοπικές συνταγές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση απευθύνεται σε επαγγελματίες αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες, μάγειρες και ζαχαροπλάστες,  σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης αλλά και σε όλο τον επισιτιστικό επιχειρηματικό κόσμο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις