Με την δυναμική επιχειρηματική κοινότητα της Ηπείρου, όπως και με τις περιφερειακές, πανεπιστημιακές αρχές και τους επιχειρηματικούς φορείς, συναντήθηκε η Διοίκηση και στελέχη του ΣΕΒ στα Ιωάννινα, στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2021. 

Η επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συνδέσμου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περιφερειακή ανάπτυξη. Σκοπός της επίσκεψης στην Ήπειρο ήταν η έμπρακτη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων μπροστά στις προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν, όπως  και ο προσδιορισμός στοχευμένων παρεμβάσεων για την ολοκληρωμένη εκπροσώπηση της επιχειρηματικότητας και μεταποίησης της Ηπείρου στην κεντρική διοίκηση. 

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, με Επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιο Ο. Βιδάλη, και τον Πρόεδρο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Νίκο Χήτο, επισκέφθηκε βιομηχανικές μονάδες της περιοχής και επιχειρήσεις – μέλη του στην Ήπειρο.

Μεταξύ άλλων, έγιναν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέκο Καχριμάνη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Δημήτριο Δημητρίου, τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Κωνσταντίνο Ζωνίδη, και τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. Μηνά Πασχόπουλο

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης επισήμανε: “Ο ΣΕΒ εργάζεται συστηματικά για τις επιχειρήσεις ολόκληρης της χώρας, από όλους τους κλάδους της οικονομίας.  Η επίσκεψή μας στην Ήπειρο είχε στόχο να ανοίξουμε το διάλογο με επιχειρήσεις και φορείς, την Περιφερειακή Αρχή και τις Πρυτανικές Αρχές, ώστε να βρούμε κοινούς τρόπους για να βοηθήσουμε στην επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής, με ωφελούμενους και τους νέους μας”.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις