Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, πιστός στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του στον κλάδο των ποτών  έδωσε δυναμικό παρών στο φετινό Athens Bar Show.

Στη φετινή έκθεση, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis συμμετείχε για πρώτη φορά με έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από τα μοναδικά ποτά και αποστάγματά του. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μυηθούν στα αρώματα και τις γεύσεις της Mantis Greek Spirits Collection,  μία συλλογή από τέσσερα ξεχωριστά ελληνικά αποστάγματα (Τσίπουρο Καλαϊτζή, Majuni, Stichion, KENTRI) αλλά και να γευτούν καταξιωμένα και αγαπημένα brands που εκπροσωπεί, όπως το ρούμι Ron Cubay, τη Μαλαματίνα, το Red Bull και το Aqua Carpatica.

Mantis Athens Bar Show

Mantis Athens Bar Show

Το Τσίπουρο Καλαϊτζή, μαλακό και φινετσάτο, συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες και την αυθεντία του παλιού. Το Majuni, φτιαγμένο από περισσότερα από 15 διαφορετικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη απ’ όλη την Ελλάδα. Το Stichion κλείνει μέσα του όλη την αυθεντική παράδοση της Μαστίχας, δημιουργώντας το πιο εκλεπτυσμένο mastiha spirit. Τέλος, το KENTRI, φινετσάτο, μπαχαρένιο και βοτανικό, είναι ένα premium honey spirit, με μοναδική γεύση και φίνα αρώματα.

Ο Όμιλος Εταιριών Mantis, στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη των νέων προϊόντων του χαρτοφυλακίου του με όραμα, η Mantis Greek Spirits Collection  να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις