Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείαςθυγατρική εταιρεία του Υπερταμείου υποστηρίζει το έργο της  ΜΚΟ Food On στη διοργάνωση κοινωνικού γεύματος σήμερα, στις 19:30 στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στον Ρέντη. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να δοθεί η ευκαιρία στους ωφελούμενους της Food On να συμμετέχουν σε μία συνθήκη κοινωνικοποίησης με διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, να δραστηριοποιηθούν μέσω της εμπειρίας του γεύματος.

Ο Οργανισμός κεντρικών Αγορών και Αλιείας αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του προβλήματος του αποκλεισμού ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες με συνέπεια και υπευθυνότητα για την αντιμετώπισή του. 

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε συνεργασία με τη Food On και ξεκινά προσπάθεια προκειμένου να ενισχύσει την ενημέρωση του κοινού για τα social dining  (γεύματα κοινωνικής ενσωμάτωσης) που στόχο έχουν να δώσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους, που ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, να έρθουν σε επαφή, να κοινωνικοποιηθούν και να εξαλειφθούν με αυτόν τον τρόπο τυχόν προκαταλήψεις  που υπάρχουν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις