Στις 10 - 11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη και στις 24 - 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις για την αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics θα διοργανώσει το 2022 η O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics, με απώτερο σκοπό τη συμβολή στην επικοινωνία και το networking του κλάδου που αναπτύσσεται και διαμορφώνει νέα δεδομένα και ευκαιρίες για επενδύσεις.

Δύο μεγάλες εκδηλώσεις για την αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Στις 10 & 11 Μαΐου τα LOGI.C events ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη με τίτλο «Globally Connected Supply Chains» και με μια παράλληλη εμπορική έκθεση για την αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, δίνοντας τον τόνο στις αλλαγές που κυοφορούνται για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Με συνοδοιπόρο τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος, υποστηρικτές όλους τους συλλογικούς φορείς του κλάδου, και επιστημονικούς υπευθύνους μια σειρά σημαντικών εταιρειών, ινστιτούτων και στελεχών, η αγορά δίνει δια ζώσης ραντεβού στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη για ένα διήμερο συζητήσεων και θεματικών προσεγγίσεων της νέας πραγματικότητας στα logistics.

Έναν μήνα περίπου αργότερα στις 24 & 25 Ιουνίου, τα LOGI.C events -πιστά στο ετήσιο ραντεβού τους μαζί σας- διοργανώνονται και στην Αθήνα, με την ίδια «συνταγή» επιτυχίας και ένα ακόμη διήμερο θεματικών για την αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας με τίτλο «Urban Connected Supply Chains», σε κεντρικό σημείο της πόλης. Και εδώ, με την αρωγή των συλλογικών φορέων, αλλά και των επιστημονικών υπευθύνων κάθε πάνελ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εντρυφήσουν σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας των σύγχρονων logisticians

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις