Ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση οίνου αλλά και για τα ελληνικά κρασιά.

Πρόκειται για το περίπτερο Β12 στο Hall 1, όπου εκπρόσωποι του Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ θα ενημερώνουν τους επαγγελματίες του χώρου και το καταναλωτικό κοινό σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση οίνου και παράλληλα θα προσφέρουν κρασιά υψηλής ποιότητας Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), όπως οίνους ΠΟΠ Νάουσα και ΠΓΕ Μακεδονία, προς δοκιμή.

Η συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Ενημέρωση στα κράτη μέλη», συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και την Ελλάδα και υλοποιείται από την εταιρία NOVACERT με δικαιούχο τον Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ στην Ελλάδα και την Γερμανία.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που συντελούν στην υπεύθυνη κατανάλωση οίνου και τους λόγους επιλογής των ποιοτικών ελληνικών οίνων έναντι των «αγνώστου προελεύσεως» χύμα κρασιών. Τέλος, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως καταναλώνουμε πάντα με μέτρο και πίνουμε με μόνο στόχο την ευχαρίστηση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις