Πρόκειται για το δεύτερο εταιρικό κατάστημα της εταιρείας η οποία διαθέτει και 27 franchise σε διάφορες περιοχές της χώρας

Στη διεύρυνση του δικτύου Carrefour στην Ελλάδα προχωρά η Retail & More A.E., δικαιοπάροχος του σήματος,  υλοποιώντας το Master Franchise Agreement.

Το δεύτερο εταιρικό κατάστημα της εταιρείας με το σήμα Carrefour Express αναμένεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα στη Στοά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο εταιρικό κατάστημα Carrefour είχε ανοίξει στον Πειραιά. Παράλληλα η Carrefour δραστηριοποιείται σε διάφορες περιοχές της χώρας – κυρίως σε νησιά και τουριστικές περιοχές- και μέσω 27 franchise καταστημάτων.

«Coming soon! Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το νέο κατάστημα Carrefour Express στην Θεσσαλονίκη. Σε λίγο καιρό, τα ψώνια στην Αγορά Μοδιάνο εμπλουτίζονται με τα προϊόντα από την αγαπημένη μας αλυσίδα super market, προκειμένου να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα για τις καθημερινές σας ανάγκες. Stay tuned!» σημειώνεται στην ηλεκτρονική σελίδα της αγοράς Μοδιάνο.

Υπενθυμίζεται πως το σήμα Carrefour επέστρεψε στην ελληνική αγορά το 2022 έπειτα από τη συμφωνία της γαλλικής εταιρείας με τη Retail and More, 10 χρόνια αφότου είχε αποχωρήσει από τη χώρα μας.

Στόχος της εταιρείας, όπως είχε επισημανθεί είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει, καταστήματα, διαφορετικών τύπων, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις