Η ελληνική εταιρεία "Μέγας Γύρος" επενδύει στα plant-based προϊόντα

Η εταιρεία “Μέγας Γύρος”, που είδε τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται το 2021, αποφάσισε τον διαχωρισμό των παραγωγών της και τη στέγαση της παραγωγικής διαδικασίας των vegan προϊόντων της σε νέες εγκαταστάσεις, με την επανασύσταση της επιχειρηματική οντότητας, Mega Quality Foods.

Επενδύοντας στα plant-based προϊόντα, η “Μέγας Γύρος”,  είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που αντιλαμβάνονται τη δυναμική μεταστροφή των διατροφικών συνηθειών και την υιοθέτηση ενός vegan life style από όλο και περισσότερους ανθρώπους. Εκείνο όμως για το οποίο πραγματικά ξεχωρίζει, είναι η συνειδητή επιλογή των υπευθύνων της να διαχωρίσουν την παραγωγή των ζωικών και φυτικών προϊόντων, παρά το γεγονός ότι η επένδυση σε νέες κτηριακές  εγκαταστάσεις είναι κοστοβόρα. Στηρίζοντας την υιοθέτηση vegan διατροφικών συνηθειών από τους καταναλωτές, προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες τους προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες

Η “Μέγας Γύρος”, πέρα από τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα. Τα προϊόντα της ταξιδεύουν στο εξωτερικό και κερδίζουν συνεχώς περισσότερο έδαφος καθιστώντας την, αναμφίβολα, μία από τις πιο υγιείς και επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις