Η Mega Group Security καλύπτει κάθε ανάγκη προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες και συστήματα ασφαλείας.

Η εταιρία ασφαλείας Mega Group Security (MGS) είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλείας στην Ελλάδα με πολυετή εμπειρία. Οργανωμένη κατά τα διεθνή σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές που επιβάλλει το παγκόσμιο περιβάλλον & η Ελληνική αγορά, ξεχωρίζει για την εξαιρετική κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού της, το οποίο επιλέγει με αυστηρά ηθικά και λειτουργικά κριτήρια. Πιστοποιημένη με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, είναι σε θέση να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφαλείας.

Το θεματικό πεδίο δραστηριοποίησης της είναι ευρύτατο και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεων και των αναγκών της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς. Όπως είναι δε φυσικό μέσα σε ένα ταχύτατα και διαρκώς εξελισσόμενο, ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου νέες ανάγκες προκύπτουν συνεχώς, σταθερά εξελίσσεται και προσαρμόζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, με άξονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

Η Mega Group Security (MGS) καλύπτει κάθε ανάγκη προσφέροντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ασφάλεια Καταστημάτων
  • Ασφάλεια Επαγγελματικών Χώρων
  • Προηγμένα συστήματα ασφαλείας: Συστήματα ασφαλείας ηλεκτρονικής τεχνολογίας, αυτόματης ανίχνευσης & κατάσβεσης πυρκαγιάς, μόνιτορ, κάμερες, ραντάρ, παγίδες, κλειστά κυκλώματα, σύστημα ελέγχου εισόδου, περιμετρική προστασία, κουμπί πανικού σε περίπτωση άμεσης ανάγκης κλπ.
  • Προσωποφύλαξη (VIP)
  • Προστασία Ατομικής Ιδιοκτησίας
  • Μελέτες Ασφαλείας

Μιλώντας στο foodlife ο διευθύνων σύμβουλος της Mega Group Security, Γιώργος Τσαπάρας επισημαίνει: “Η εταιρία μας διαθέτει μια μακρά εμπειρία στην φύλαξη χώρων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια μάλιστα πελάτες μας είναι μεγάλες εταιρίες του λιανεμπορίου τόσο από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ όσο και από τον κλάδο της ένδυσης και της υπόδησης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις